Maak kennis met Jess: Onze holistische icoone® specialist

Maak kennis met Jess: Onze holistische icoone® specialist

Vraag 1:  Jess, kun je ons vertellen wie je bent en wat jouw rol binnen Senitas inhoudt?

Hi! Ik ben Jess, officieel Jessica, en ik ben 43 jaar oud. Ik ben de trotse moeder van Mathis en Nathan en ben getrouwd met Dimitri. Mijn ondernemersreis begon ongeveer twintig jaar geleden als nagelstyliste. Vervolgens schoolde ik mezelf bij tot schoonheidsspecialiste met een specialisatie in holistische huidverbetering. Uiteindelijk zette ik de stap om holistisch therapeut te worden, wat betekent dat ik geloof dat alles een geheel is en invloed op elkaar heeft.

Ik ben gepassioneerd over persoonlijke ontwikkeling en het continu evolueren. Ik ben ervan overtuigd dat we allemaal ons grootste potentieel kunnen bereiken. Daarom heb ik diverse banen gehad en talloze trainingen gevolgd, zoals hair en (mineral) make-up artist, orthomoleculaire voeding, Human Design in business, en meerdere business coachings.

I LOVE LEARNING, don’t you?

Als producttrainster bij Senitas focus ik me op icoone. Dit apparaat biedt een pijnloze bindweefselmassage en werkt holistisch, wat betekent dat het niet alleen je fysieke lichaam verbetert, maar ook je algehele welzijn. Het kan zelfs helpen bij depressieve gevoelens, energieverlies tijdens seizoenswisselingen of burn-out. Dit sluit perfect aan bij mijn ervaring als holistisch therapeut!

Ik ben hier om elke icoone-partner volledig onder te dompelen in de wereld van icoone en te ondersteunen bij het behalen van maximale en consistente resultaten met hun icoone-apparaat.

Heb je vragen over icoone of behoefte aan extra ondersteuning? Dan sta ik met heel veel liefde voor je klaar! I’m here for you 😉

Vraag 2: Wat is jouw gebied van expertise en hoe draagt dit bij aan je werk als icoone-expert?

Mijn expertise ligt vooral op het gebied van holistische huidverbetering. Vanuit deze holistische visie richt ik mij op alle niveaus van welzijn; niet enkel het fysieke aspect is van belang wanneer je streeft naar een mooi en gezond lichaam. Ook het emotionele aspect, het mentale welzijn, je energielevels en zelfs familiale kwaaltjes worden in dit geheel meegenomen.

Met icoone, een apparaat dat werkt op het bindweefsel dat alles verbindt, kun je eveneens holistisch te werk gaan. Dit maakt icoone tot het perfecte hulpmiddel voor mijn benadering, en ik deel mijn kennis en ervaring dan ook graag met jou.

Vraag 3: Waarom heb je ervoor gekozen om je bij Senitas aan te sluiten en wat trekt je specifiek aan in het icoone-merk?

Ik heb een passie voor het werken met ondernemers en het helpen van hun groei. Senitas sprak mij direct aan als bedrijf vanwege hun focus op samenwerking met ondernemers en hun visie, normen en waarden. Ze leggen de nadruk op een gezonde huid en lichaam, om van daaruit nog meer schoonheid te bereiken.

Bij Senitas ligt de focus op het positieve, het licht en de liefde, in plaats van aandacht te besteden aan de minder goede aspecten. Ze kijken juist naar hoe je alles kunt ombuigen naar iets positiefs. Dit sluit perfect aan bij wie ik ben en dat voelde ik meteen toen ik hen voor de eerste keer ontmoette.

icoone trekt mij aan vanwege de holistische werking en de geweldige resultaten die het oplevert! Bovendien is de behandeling pijnloos, ontspannend en werkt het drainerend, verstevigend en contourend. Wie zou dit nu niet willen?! 😊

Vraag 4: Wat spreekt jou het meeste aan in de eigenschappen en mogelijkheden van icoone?

Dat het zowel gebruikt kan worden in de beauty & wellness sector als in de healthcare.

Vraag 5: Kun je jouw persoonlijke ervaringen met het gebruik van icoone tot nu toe met ons delen?

In het begin kan icoone best wel ingewikkeld lijken! Er komt heel veel theoretische onderbouwing bij kijken en ook het bedienen van de behandelapplicatoren vraagt in het begin best wel wat oefening…. Maar, eens je dit onder de knie hebt is het superleuk om te doen en de behaalde resultaten na een kuur zijn ook supermooi.

Een gelaatsbehandeling geeft ook instant een zichtbaar resultaat, wat natuurlijk superleuk is! En… de reactie die je van een klant krijgt na een drainerende- of een wellness behandeling zijn zo fijn, maakt je dag meteen goed 😉

Je kunt voor alle vragen rondom icoone bij Jess terecht. Zij zal jouw vragen beantwoorden en jou helpen om icoone in jouw instituut tot een succes te maken. Nu dat je een beter inzicht hebt gekregen in Jess haar achtergrond, passie en expertise, hoef je niet langer te twijfelen.

Quote: Elke vraag brengt je dichter bij je doelen 

Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Onze ervaringen

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen. Heb je graag meer uitleg? Wij helpen je met plezier verder!

Meer infoDemo aanvraag