icoone x Dior: De Dior Spa Cruise van 2024

icoone x Dior: De Dior Spa Cruise van 2024

De Toekomst van Luxe Huidverzorging

De samenwerking tussen icoone en Dior voor de Dior Spa Cruise 2024 resulteerde in een huidverzorgingservaring die perfect innovatie en luxe samenbracht. Dit exclusieve evenement vond plaats van 30 juli tot 11 augustus 2024, tegen het betoverende decor van Parijs tijdens de Olympische Spelen.

Een Drijvende Wellness Ervaring

Gelegen bij Port Henri IV, in de buurt van het pittoreske Île Saint-Louis, werd de Excellence Yacht de Paris omgetoverd tot een serene wellness-oase, waar gasten konden genieten van twee- of vier-uur durende cruises die ontspanning en verjonging combineerden.

Op het bovendek bevond zich een 120m² grote openlucht fitnessruimte, waar yoga- en Pilateslessen werden gegeven onder de Parijse hemel, wat een ideale omgeving bood voor ultieme ontspanning.



Op Maat Gemaakte Huidverzorging en Fitness Behandelingen

Tijdens de Dior Spa Cruise hadden gasten de mogelijkheid om te kiezen uit verschillende exclusieve behandelpakketten:

- Soin Cruise: Een een uur durende gezichts- of lichaamsbehandeling, gevolgd door een gastronomische wellnessmaaltijd en tijd om te ontspannen.

- Fitness Cruise: Een een uur durende yoga- of Pilatessessie, aangevuld met een gezonde maaltijd en een ontspanningsperiode.

- Care & Fitness Cruise: Een uitgebreide vier uur durende retreat, inclusief zowel fitnessactiviteiten als gepersonaliseerde huidverzorgingsbehandelingen, ontworpen om het fysieke, emotionele en mentale welzijn te verbeteren.



Samenwerking met icoone

Dit exclusieve evenement zag Dior gebruik maken van icoone’s revolutionaire technologie ter aanvulling op zijn kenmerkende behandelingen, wat resulteerde in een huidverzorgingservaring die zowel luxueus als transformerend was.

Wat deze samenwerking echt uniek maakte, was het speciaal ontworpen icoone-apparaat, gecreëerd in samenwerking met Dior specifiek voor de Dior Spa Cruise 2024. Het strakke, elegante ontwerp weerspiegelt Dior's tijdloze esthetiek en weeft zich naadloos samen met icoone's technologie. Het resultaat? Een onvergetelijke mix van goud, ontworpen om zowel de behandelervaring als de visuele allure van luxe te verhogen.

icoone bood geavanceerde huidsculpting, lymfedrainage en body toning behandelingen aan. Deze sessies boden klanten de kans om ongeëvenaarde ontspanning en verjonging te ervaren, met zichtbare resultaten na slechts één sessie.

Voortbouwend op het succes van hun eerdere samenwerking bij de exclusieve Dior Spa in The Lana in Dubai, waar icoone zich al heeft gevestigd als een belangrijke speler in luxe wellness, verstevigt deze nieuwe onderneming hun toewijding aan excellentie verder.



Meest Recente Posts

Schrijf je in op de nieuwsbrief en blijf als eerste op de hoogte van ons laatste nieuws!

Onze ervaringen

Hoe kunnen wij je helpen?

Wij antwoorden graag op al je vragen. Heb je graag meer uitleg? Wij helpen je met plezier verder!

Meer infoDemo aanvraag